27.10.2007 г., 0:08 ч.

Време 

  Поезия » Бели стихове
977 0 4

Имам време!

Имам време за едно кафе,

за една цигара.

Имам време за несъществени неща,

за съществените само мигове.

Имам време за разпятие,

за прегрешение нямам време.

Кога ли между капките безвремие

ще намеря миг за осъзнаване?

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??