6.07.2015 г., 10:05 ч.

Време 

  Поезия » Бели стихове
603 0 0

Ден след ден
минават дните и
всичко остарява,
само градът расте.


Но хората намаляват,
без вяра те умират 
сами в мрака, без
страх и така животът

 

продължава. Щом 
човекът спре да 

мисли, страхът 
изчезва, но вярата остава.

© Стела Матоушек Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??