Jul 6, 2015, 10:05 AM

Време 

  Poetry » White poetry
627 0 0

Ден след ден
минават дните и
всичко остарява,
само градът расте.


Но хората намаляват,
без вяра те умират 
сами в мрака, без
страх и така животът

 

продължава. Щом 
човекът спре да 

мисли, страхът 
изчезва, но вярата остава.

© Стела Матоушек All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??