8.11.2017 г., 21:35 ч.

Време 

  Поезия » Любовна, Философска
568 1 2

Страх ме е,

Страх ме е от скоростта на времето.

Веднъж е спряло

сякаш е безкрайно

в ръцете ни е

безценно

Веднъж е толкова бързо.

Ти искаш да е бързо,

да отмине само за да 

дойде онова  спокойното,

спряло време.

И после усещаш как то е отлетяло.

 

Страх ме е 

от това, което ще ми отнеме времето

хора

неща

теб

мен

 

Какво е всъщност то?

Илюзия ли е?

Не знам

Не съм сигурна, че искам да знам

стига да останеш

© Рамона Всички права запазени

времето не съществува

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??