2.02.2011 г., 12:46 ч.

Време да се промениш 

  Поезия » Хумористична
786 0 2

Пренареждаш своите приоритети,
все едно сменяш тапети.
Мениш своето мнение, все едно
ти е първо впечатление.
Сменяш женското внимание,
сякаш е жестоко наказание.
Сериозно трябва да се промениш,
за да можеш вечер спокойно да заспиш.
Но ти не подлежиш на превъзпитание,
защото мислиш, че от теб струи очарование.
Скъпи, няма да сгрешиш, ако и тази страница смениш.

© Елена Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??