12.04.2013 г., 16:00 ч.

Време е 

  Поезия » Друга
546 0 3

Време е да се намеси разумът,
да спре да слуша сърцето -
то е сляпо и обсебено,
но трябва някой да му каже,
че пътят му - е грешен.
То се бори достатъчно -
със зъби и нокти се бори
за една обречена Любов.
раздава нежност, обич раздава,
но тя - потъна във нищото,
удави се в мълчание,
попарена с лед и неискана...
След толкова години неслучване
я взех за светлина,
а тя се оказа болка - още една...
Сякаш малко ми бяха другите.

© Валентина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??