21.12.2021 г., 7:31 ч.

Време е 

  Поезия
654 0 4

Събудих се. Още е тъмно вън.

Но, щом съм будна, значи е ден!

Отърсих се от нощния сън.

Има изпитания за мен.

Все пак, идва ново време.

Старото багажа си ще вземе.

Да го изпратим по живо, по здраво.

Не беше лесно! Да си кажем право!

Време е да изметем остатъка

и с ведри души да продължим нататък!

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??