4.11.2023 г., 20:18 ч.

Време е ... 

  Поезия
170 0 1

Време е...

 

Време е... Вратата да затворя...
Мисля, че внимателно почистих...
Безсмислено е... Няма да говоря...
След като видях... И се замислих..!

 

Време е... Да кажа сбогом...
На "Приятели" и "Близки"...
Не мога повече..! Не мога..!
В краката ви... Да падам ниско.!!!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
03.11.2023
London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??