6.01.2008 г., 7:41 ч.

Време за промяна 

  Поезия » Любовна
603 0 2

                                   Време за промяна

 

                                   Сладко е виното -

                                   киселее в устата,

                                   невинно е то,

                                   в мен е вината.

 

                                   Вълшебен е мирисът -

                                   не за сетивата,

                                   той ли е виновникът

                                   или закърняла душата.

 

                                   Целувките ти сластни

                                   по мен като лекета,

                                   не са и те ужасни,

                                   но устните не стоплят.

 

                                   Ръцете са нежни,

                                   грубо прегръщат,

                                   не са безнадеждни,

                                   но снагата прекършват.

 

                                   Любов е туй чувство,

                                   но вече натежа,

                                   не си ти, просто

                                   сърцето охладня.

© Марина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??