Време за промяна
Сладко е виното -
киселее в устата,
невинно е то,
в мен е вината.
Вълшебен е мирисът -
не за сетивата,
той ли е виновникът
или закърняла душата.
Целувките ти сластни
по мен като лекета,
не са и те ужасни,
но устните не стоплят.
Ръцете са нежни,
грубо прегръщат,
не са безнадеждни,
но снагата прекършват.
Любов е туй чувство,
но вече натежа,
не си ти, просто
сърцето охладня.
© Марина Колева All rights reserved.