Времето
То чертае само бръчки по лицето,
с бяла четка рисува нашите коси.
Но не може да достигне до сърцето,
ден след ден намалява ,за жалост,уви!
Отдавна старият часовник на стената,
тик-така, отброява нашите житейски дни!
Една човешка история до болка позната,
раждаш се гол,живееш и гол умираш нали!
А някои лакоми са за пари,богатства, къща,
то и за тях тече назад никога не се връща!
На всичко са готови те да имат много пари,
а не това е най-важно на света,разбери!
Времето си тече ли тече като една река,
тиха,понякога буйна водата тече,отминава!
Важно е да си добър човек,с добра душа,
само спомена за хубавите дни в нас остава!
© Валентин Миленов Всички права запазени