Jan 23, 2020, 11:49 AM

Времето 

  Poetry » Phylosophy
503 0 1

                                                                   Времето

 

 

То чертае само бръчки по лицето,

с бяла четка рисува нашите коси.

Но не може да достигне до сърцето,

ден след ден намалява ,за жалост,уви!

 

Отдавна старият часовник на стената,

тик-така, отброява нашите житейски дни!

Една човешка история до болка позната,

раждаш се гол,живееш и гол умираш нали!

 

А някои лакоми са за пари,богатства, къща,

то и за тях тече назад никога не се връща!

На всичко са готови те да имат много пари,

а не това е най-важно на света,разбери!

 

Времето си тече ли тече като една река,

тиха,понякога буйна водата тече,отминава!

Важно е да си добър човек,с добра душа,

само спомена за хубавите дни в нас остава!

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??