26.11.2007 г., 0:27 ч.

Времето и Ти 

  Поезия
491 0 8

 

Времето не спи -

оплита ме в мрежите си безметежни.

Времето си ти -

и викаш ме, ала пътищата са така безбрежни.

Времето мълчи -

а сърцето ми умира бавно в самота.

Времето лети,

но аз живея в мига на прашната земя!

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??