5.11.2011 г., 17:01 ч.

Времето на живота 

  Поезия » Философска
387 0 0

Хей, приятел, погледни този свят пълен с тъга и нещастие -

кажи, времето ли ни го причини или животът ни наказва?

 

Губим ли всичко, до което се докоснем или мразим всичко,

което ни обича. Това е времето на живота, приятелю.

© Ана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??