Nov 5, 2011, 5:01 PM

Времето на живота 

  Poetry » Phylosophy
386 0 0

Хей, приятел, погледни този свят пълен с тъга и нещастие -

кажи, времето ли ни го причини или животът ни наказва?

 

Губим ли всичко, до което се докоснем или мразим всичко,

което ни обича. Това е времето на живота, приятелю.

© Ана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??