3.01.2024 г., 6:43 ч.

Времето спряло е 

  Поезия » Любовна, Друга
155 0 0

Отново се издигам в облаците…

Както ти ме караш да политам…

Нощем там във възглавницата…

С очи говорим си. Без питане….

 

Малко по-близо ще съм до теб.

Макар да се чувствам далечно…

Погледни към небето. И напред…

Нали не ти е студено, облечена.

 

Изпращам звезда да те сгрява…

От онези, дето палихме двама.

Безкрайно красива си. Зная го.

Когато те гледам… Ослепявам…

 

Знам, че си птица… Дошла си…

Да донесеш лято тука в душата…

Летиш там със мене. Мъгла си…

Потайна и смела. В самотата ми…

 

Спускам се отново от облаците…

Долу е сиво, не ми се прибира…

Мечтая си пак на възглавницата…

Когато те няма… Времето спира.

© Христо Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??