14.12.2009 г., 0:04 ч.

Връх - участие в Трети Коледен Творчески Фестивал 

  Поезия » Друга
451 0 4

Връх

 

Мигове на затишие

преди

бляскави празници и

свети нощи –

издигам на върха

Надеждата,

слагам

бляскавата си усмивка –

страхотно неподправена

съм.

Миризми оцветяват

колоритен декор

за празничен хъс -

за късмета

облизвам пяната на

шампанското и

влизам във фатална роля за

двойна порция

Коледна страст.

Бог – Любов и Надежда -

мигове на очакване…

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??