7.02.2005 г., 21:09 ч.

Връв 

  Поезия
1197 0 0
Нещо от ляво се счупи,
всичко плувна във кръв,
а парчето,което потъна,
остана вързано с връв.

Времето, отмерено точно,
с всяко скъсване на сълза,
оставяше сякаш нарочно,
по връвта лека резка...

И така, малко по малко,
нишката изтъня и изгни,
а някъде, някой-тъжно и жално,
крещеше отчаяно: Върни се!
Върни!..

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??