18.05.2018 г., 2:49 ч.

Все още си ти 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
430 0 2

Веднъж ме попита: Ако тя се върне и поиска да сте отново заедно, ще се откажеш ли от мен?

 

Аз отвърнах: "Не!"

 

Сега, когато теб те няма

все още

никоя не може да ме откаже от теб!

© Мария Всички права запазени

...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??