25.10.2007 г., 10:23 ч.

Все още те обичам... 

  Поезия » Любовна
902 0 14
 Стоя на края на една река,

пресъхнала през вековете,

протегната към нищото ръка

от рамката на бреговете.

 

Стоя на края на една река

и мисля си за нейното начало,

докато, стенейки, животът и смъртта

се любят в женското ми тяло.

 

Стоя с лице към пропастта,

последните ми мигове изтичат,

загледана в очите на смъртта

изгарям и... все още те обичам!

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??