Oct 25, 2007, 10:23 AM

Все още те обичам... 

  Poetry » Love
904 0 14
 Стоя на края на една река,

пресъхнала през вековете,

протегната към нищото ръка

от рамката на бреговете.

 

Стоя на края на една река

и мисля си за нейното начало,

докато, стенейки, животът и смъртта

се любят в женското ми тяло.

 

Стоя с лице към пропастта,

последните ми мигове изтичат,

загледана в очите на смъртта

изгарям и... все още те обичам!

© Цвети Пеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??