Мисля те - измислям си те даже,
иначе казано - до прекаляване.
И само мислено прераждам те…
Обречена съм да се накалявам.
Опитвам се, откакто появи се…
да бъда истинска - по малко уча.
Адреса ти не знаех, но ти писах
По въздуха. "Доставка неполучена".
Докосвам те и дишам в твоя ритъм.
Обичан мой, говоря ти в покоите.
Когато те отгатвам, без да питам.
Когато, без да бъдеш мой, съм твоя.
Намирам те във твоите отсъствия,
от мене, от света ми и от себе си.
Остават сили, щом прекръствам
във ВЯРА, фалша от безкрайни ребуси.
Словата ти долавям без прекъсване,
но аз за теб оставам си далечна.
Смъртта ще бъде мига на откъсване -
когато ще се уморя от вечност.
Но още съм тук, това е отсрочка,
поне докато щастието опиша…
Има любов във всяка буква и точка…
Чети… все още ти пиша...
© Мойра Всички права запазени