Dec 13, 2007, 8:52 AM

Все още ти пиша...  

  Poetry
1146 1 19

Мисля те - измислям си те даже,

иначе казано - до прекаляване.

И само мислено прераждам те…

Обречена съм да се накалявам.

 

Опитвам се, откакто появи се…

да бъда истинска - по малко уча.

Адреса ти не знаех, но ти писах

По въздуха. "Доставка неполучена".

 

Докосвам те и дишам в твоя ритъм.

Обичан мой, говоря ти в покоите.

Когато те отгатвам, без да питам.

Когато, без да бъдеш мой, съм твоя.

 

Намирам те във твоите отсъствия,

от мене, от света ми и от себе си.

Остават сили, щом прекръствам

във ВЯРА, фалша от безкрайни ребуси.

 

Словата ти долавям без прекъсване,

но аз за теб оставам си далечна.

Смъртта ще бъде мига на откъсване -

когато ще се уморя от вечност.

 

Но още съм тук, това е отсрочка,

поне докато щастието опиша…

Има любов във всяка буква и точка…

Чети… все още ти пиша...

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??