4.11.2007 г., 11:52 ч.

Все още я има 

  Поезия » Друга
564 0 12
Най-накрая успях.
Вече не мисля за теб.
С всяка клетка те преодолях,
защото ти не заслужаваш мен.
Толкова време отмина,
но сега съм щастлива жена.
Властта, в която ме държеше,
се изпари и постепенно отлетя.
Дори и тялото ми не страда,
че не ме докосваш нежно с ръце.
Нуждата и болката ме сгряха
и излекуваха моето сърце.
Душата ми внезапно стана смела,
не се страхува от твоите очи.
Гледаш ме, а аз отминавам,
колко е хубаво, когато не боли.
Въпреки всичко, успях.
Свърши студената зима.
Завърнах се при него - различна, променена.
Зная, че надеждата все още я има.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??