19.09.2008 г., 9:22 ч.

Всеки миг да ти липсвам... 

  Поезия » Любовна
939 0 21
 

Аз не мога до теб да се будя,

да ти правя кафе рано сутрин

и с тебе да пия кафето си...

Аз не мога да те изпращам

преди работа - до вратата

за довиждане да те целувам

и с усмивка да се сбогувам

до довечера...

Аз не мога за теб да се грижа,

всеки ден да ти гладя ризите

и с усмивка да ги подреждам,

не мога цял ден с надежда

да очаквам при теб да се върна,

с много обич да те прегърна

уморен, когато се връщаш

в своя дом, в нашето " в къщи"...

Да се сгушвам до теб на леглото,

да ти давам нежност и още -

да заспивам до теб отмаляла,

но щастлива и бяла.

Аз не мога...

 

Но мога за  тебе да мисля,

да копнея за теб неистово

и да вярвам, че пак ще те видя...

А от теб много мъничко искам -

всеки миг,

всеки миг да ти липсвам...

 

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??