Всеки миг в мен се оглежда!
Дали греша, дали изпълвам
дните с любов... Искрите
прехвърчат и припламва зората
та светът да бъде – обичан и бял!
Защото тъй незнайни са нашите
пътеки и всеки миг и всяка минута
е тъй благословена...
И тъй нежно разтварям ръцете си
и бял гълъб полита в небето!
Лети, лети гълъбче бяло...
лети навред и нашир по света
и нека твоето светло послание
да докосне с обич нашите сърца!
За мир, любов и надежда!
И нека изпълним дните си...
с обич, хармония и доброта!
Всеки миг в мен се оглежда
и тъй смирено заставам пред вас...!
© Катя Всички права запазени
и коментари!Пожелавам ви весели празници и дни изпълнени
с надежда, мир и любов!Бъдете благословени!