23.06.2013 г., 15:14 ч.

Всеки път е кръстопът 

  Поезия » Друга
695 0 2
Всеки път е кръстопът,
всеки път се питам,
всеки път го зная,
всеки път не знам.
Всеки ден е кръстопът,
всеки ден избирам,
всеки ден съм тук
и по мъничко съм там...
Всяко там е друго,
всяко там боли.
Там се крие странна хубост,
хубост със бодли.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??