2.03.2007 г., 9:06 ч.

Вселена 

  Поезия
540 0 1

Пожелах си нещо космическо,

недокоснато от човешка ръка.

Измерение, без да е физическо,

одушевена там е всяка звезда.

 

Ще си поръчам и лунен пясък

за моята нарисувана градина..

И една птица с нейния крясък,

изобразен е звук без картина.

 

Нужно ми е също така сияние,

светъл лъч от първоизточника,

който не подлежи на описание,

цигара, догаряща в пепелника...

 

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??