11.06.2020 г., 18:08 ч.  

Всевечна вечер 

  Поезия » Пейзажна
857 0 0

ВСЕВЕЧНА ВЕЧЕР

 

всевечна вечер се разстлала

над тихо дремещия град

с душа от трезвост полудяла

жадувам за полъхващ хлад

в желаното усамотение

всевечна вечер е заспала

над гаснещото вдъхновение

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??