Jun 11, 2020, 6:08 PM  

Всевечна вечер 

  Poetry » Landscape
863 0 0

ВСЕВЕЧНА ВЕЧЕР

 

всевечна вечер се разстлала

над тихо дремещия град

с душа от трезвост полудяла

жадувам за полъхващ хлад

в желаното усамотение

всевечна вечер е заспала

над гаснещото вдъхновение

© Раммадан Л.К. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??