30.10.2008 г., 9:00 ч.

Вси Светии 2 

  Поезия » Хумористична
945 0 3
Отново имам празник и този път реших -
казана ще почистя преди да пиша стих.
Изтърках го старателно, до златния обков,
с киселина изплакнах го и светна като нов.
Във ъгъла разчистих, пометох прахоляка
(намерих си там долу за магии алманаха),
стъклениците започнах също да подреждам,
но реших, че може лошо аз да се порежа -
половината са счупени, ще трябва да се сменят
(кога ли те са купени, не помня колко време).
Прическата накрая реших да си оправя -
магия за торнадо направих си след чая,
получи се красиво, по-гъсто от гнездо,
със кичури във сиво, тук-там стърчи перо.
Роклята погледнах, реших, че още става -
готова за довечера, ще долетя на бала.

© Цветелина Савкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??