11.12.2007 г., 11:12 ч.

всички 

  Поезия » Друга
553 0 4

Всички сме хора

и всички живеем.

Всички плачем

и всички се смеем.

Всички се борим

и всички искаме

това, което не всички постигаме.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??