Dec 11, 2007, 11:12 AM

всички 

  Poetry » Other
554 0 4

Всички сме хора

и всички живеем.

Всички плачем

и всички се смеем.

Всички се борим

и всички искаме

това, което не всички постигаме.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??