4.06.2017 г., 13:47 ч.

Всички люде 

  Поезия » Източни форми
546 1 4

любов е - всички
люде по Земята да
бъдат щастливи

 

щастие е - по
Земята всички люде
да се обичат

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??