Jun 4, 2017, 1:47 PM

Всички люде 

  Poetry » East forms
554 1 4

любов е - всички
люде по Земята да
бъдат щастливи

 

щастие е - по
Земята всички люде
да се обичат

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??