26.11.2008 г., 10:04 ч.

Всички пътища водят към теб 

  Поезия » Любовна
1981 0 9

Всички пътища водят към теб,
всяка мисъл при теб пак ме връща,
всеки спомен е тъй осезаемо жив
и наситен със твойто присъствие.

Всяко кътче в душата ми ти завладя,
щом съм с теб се превръщам в сияние,
става чудо и див се завърта света -
и със тебе съм цяла  ЖЕЛАНИЕ.

Всички пътища водят към теб,
всеки миг с теб в света наш ме връща,
с обожание пазя те в мойто сърце -
и със дива, безумна любов те прегръщам.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??