10.01.2012 г., 16:11 ч.

Всички сме едно 

  Поезия
1260 0 11

Големият закон на любовта
Гласи...
Усмихни се и се приеми
Не по навик
Не защото трябва
Че животът бързо грабва
Имаш избор
Да отпиеш от житейски извор
Всеки ден да е различен
Див и непривичен
Няма грешки
Малко скриват чисти дрешки
Има опит само
Да тежи на рамо
Никой не е по-добър от друг
Всеки има път
Няма лошо и добро
Има опит
Всички сме едно

© Любомир Деничин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??