Jan 10, 2012, 4:11 PM

Всички сме едно 

  Poetry
1256 0 11

Големият закон на любовта
Гласи...
Усмихни се и се приеми
Не по навик
Не защото трябва
Че животът бързо грабва
Имаш избор
Да отпиеш от житейски извор
Всеки ден да е различен
Див и непривичен
Няма грешки
Малко скриват чисти дрешки
Има опит само
Да тежи на рамо
Никой не е по-добър от друг
Всеки има път
Няма лошо и добро
Има опит
Всички сме едно

© Любомир Деничин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??