6.02.2017 г., 10:47 ч.

Всички светове 

  Поезия » Философска, Гражданска
247 0 0

„Всички светове –
сплотени в хайку – с ОБИЧ!“ -
ЛЮБОВТА зове...

 

„Всички светове –
побратимени с ОБИЧ!“ –
ЛЮБОВТА зове...

 

„Всички светове –
обединени с ОБИЧ!“ –
ЛЮБОВТА зове...

 

...................................................................

 

„Всички светове –

нетленни в тебе – с ОБИЧ!“ –

ЛЮБОВТА зове...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??