11.10.2008 г., 14:47 ч.

всичките малки неща 

  Поезия » Друга
803 0 9
липсват ми
струни и гласни
за да изпея
всичките малки
неща

трябват ми
множество
думи и знаци

прибягвам
до себе си
филми и песни
за да опиша

малките
чудни
бездумни
неща
за
които
никога
никой
не
иска

а
пък
аз
така
искам
да
ги
говоря

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??