24.03.2009 г., 10:07 ч.

Всичките ми рани са от тебе 

  Поезия » Любовна
721 0 4

Когато си отиваш вечер
и те поглъща уличният мрак,
и няма те до мене вече,
оставам само с мисълта,

че всичките ми рани са от тебе
и пак ще почнат да кървят,
недолекувани от допира целебен
на устните ти. Ще вървят

безкрайно бавно часовете
до следващото трудно утро,
задъхано от мъдрост и съвети,
които никога не съм поискал.

Защото всяка вечер си отиваш,
прегърната от уличния мрак,
вървиш, зад ъгъла завиваш,
а аз отчаяно повличам крак

към следващото трудно утро...

© Стефан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??