13.07.2019 г., 21:31 ч.

Всичко 

  Поезия » Любовна
617 1 2

Устни от малини и очи от шоколад.
Докосването на глухарче,
целувката на капка дъжд.
Световъртеж от изгарящи желания и

безсъници по-сладки от меда.
Всичко си ми! Всичко,че и още...

Безумие, копнеж, мечта.
Сън,спомен,бъдеще...
Единствената ми звезда! 

© Мария Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??