2.10.2008 г., 6:25 ч.

Всичко давам 

  Поезия » Любовна
633 0 4
Малко ли ти дадох? Много ли ти взех?
Каквото и да правех, правех го за теб.
Давах всичко, не исках нищо в замяна.
А сега нямам нищо, щом теб те няма...
Каквото и да имам без теб, е нищо.
Каквото и да давам за теб, е малко.
Каквото и да правя, няма да те върна,
щом гръб на чувствата ми ти обърна.
Очите си затварям. Виждам те до мен.
Тихо ти ме галиш с поглед студен.
Изтръпвам в болка, нестихваща,
по тебе мечтите си пропилявам.
Към миналото съдбата притиска ме,
искам те, в замяна всичко давам...

© Тайнствената Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??