23.12.2020 г., 7:37 ч.

Всичко е любов 

  Поезия » Любовна
552 2 4

 

Обречена

отречена

порочна

сложна

невъзможна 

Любов. 

Отнесена

понесена

откачена

до Бога

дълбока

до болка

възможна 

Любов. 

 

  ЛЮБОВ ? 

ЛЮБОВ ! 

 

© Maria Radeva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??