12.03.2019 г., 8:36 ч.

Всичко най-хубаво ти пожелавам 

  Поезия » Любовна
618 0 0

 

 

Какво значение има мускулите, които направи,

когато не ме държиш вече в твоите ръце,

с блъскането във фитнеса успя ли да забравиш,

някъде пишеше, че помага за сърце...

 

Какъв е смисъла най-скъпия лаптоп да имаш,

когато мен ме няма вече в чата,

и каква победа е, най-добрия като биеш,

щом не можеш да ми шернеш резултата...

 

Какво значение има колко гениално нещо ще напиеш,

когато не можеш на мен да го покажеш...

Чух че всякакъв алкохол си спрял да пиеш,

от страх на второто малко да не ми се обадиш...

 

Какво значение имат всичките ти пари,

като най-хубавите ти мигове с мен бяха безплатни,

кажи успя ли нещо болката ти да намали

или признай си, умножена е неколкократно...

 

Какво като в кариерата постигна всичко,

когато няма да избягаш след работа с мен..

Когато не си със жената, която обичаш,

безсмислен е и най-успешния ти ден...

 

Звъни часовникът, а сутрин все повече не ти се става,

недоспал, съсипан, нервен и  изморен...

Не ти се сърдя, напротив, най-доброто ти желая,

макар да знам, че можеш да го имаш само с мен....

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??