4.12.2009 г., 16:57 ч.

Всичко от теб 

  Поезия » Еротична
1172 0 2

 

Докосваш ме с поглед,
полумракът ухае на желание...
очите ми те теглят напред,
от гърдите се отронва стенание...

Докосваш ме - с устни, с ръце,
захвърлям ненужните дрехи...
притискам се - сърце до сърце ,
две тела в насладата слети...

Отпиваш от устните,
целуваш гърдите,
страстно шептиш,
запалваш слабините...
изпълваш ме -
мощно и силно, докрай
с всеки тласък
ме водиш през ад и рай!

Искам всичко от теб -
шепота с привкус на страст 
тежестта на тялото ти,
чувствения мъжки аромат...

Искам те - ненаситно и жадно,
докато те чувствам целия...

искам още -  докато е реално,
докато се върнем - всеки в своя свят...

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??