25.11.2007 г., 23:50 ч.

Всичко... с теб! 

  Поезия » Любовна
822 0 2

Всичко с тебе сякаш е на филм...

всичко с тебе е сценарий още ненаписан.

Толкова е драматично и различно,

толкова във роли се увличаме...

вечер страстно се събличаме,

а денем след ангажименти тичаме.

Времето без теб е адски дълго,

безконечно, скучно...

Когато съм със теб, сияя,

когато съм със теб, за друго не ща и да зная.

Всичко с теб си има своя чар.

Всичко твое е красиво.

Всичко общо е щастливо...

всичко и навсякъде, но с теб!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??