19.06.2006 г., 18:31 ч.

Всичко се връща 

  Поезия
1540 0 12

Когато плаках в нозете ти,
ти каза "Ще ти мине"!
Когато търсех спасение в ръцети ти,
ти каза "Нямам милостиня"!
Когато крещях в лицето ти,
че те обичам, ти каза
"Забрави ме"!!!
Тогава Аз си тръгнах...
Крачка, две...
и повече не се обърнах.
Никога не се обадих и
миналото с много сълзи,
но забравих.
Днес съм горда и студена
!
Вървя по пътя и се взирам...
Изведнъж просяк ме догони...
и заплака ми в нозете.
Аз му казах - "Ще ти мине"!
Търсеше спасение в ръцете ми,
аз му казах - "Нямам милостиня"!
С очи познати ме погледна,
в миг тебе в тях познах.
Боже, как живота се променя,
как се връща всичко в този свят!

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??