27.08.2013 г., 23:00 ч.

Всичко се връща 

  Поезия » Друга
405 0 0

Като птица свободна из небето аз летях,

но бях някак си самотна, нищо,

че по пътя си вървях...

Но в живота е трудно да се справяш сам,

да няма кой да те разбере

и да ти каже "Аз ръка ще ти подам"...

Всеки да иска и нищо да не ти дава,

да не те цени и зад гърба да не те уважава.

Да те лъжат в очите някакви хора надменни,

а твойте да са толкова честни и откровени.

Народът в нещо неблагодарно се превръща,

но аз знам... Господ гледа и на света всичко връща...

© Десислава Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??