Като птица свободна из небето аз летях,
но бях някак си самотна, нищо,
че по пътя си вървях...
Но в живота е трудно да се справяш сам,
да няма кой да те разбере
и да ти каже "Аз ръка ще ти подам"...
Всеки да иска и нищо да не ти дава,
да не те цени и зад гърба да не те уважава.
Да те лъжат в очите някакви хора надменни,
а твойте да са толкова честни и откровени.
Народът в нещо неблагодарно се превръща,
но аз знам... Господ гледа и на света всичко връща...
© Десислава Йорданова All rights reserved.